Hvorfor skal jeg bruge originaldele på min maskine?

Klippo bruger meget arbejde på, at maskinerne skal fungere så upåklageligt som muligt i lang tid. Det er vores ønske, at denne målsætning også gælder, når du har udført service på din maskine. Alle dele i maskinen har deres egne små finesser og funktioner, som måske ikke ses ved første øjekast, men først bemærkes, når de nærstuderes. Desuden kommer alle vores dele fra samme kvalitetsfamilie som de dele, der er monteret på maskinerne, når de er nye. Vi yder heller ingen garanti, hvis du bruger ikke-originale dele, desuden vil maskinen da heller ikke længere være CE-godkendt, og vi kan ikke påtage os noget produktansvar. Spørg derfor altid efter Klippo Original, når du skal købe slid- og reservedele, eller når der skal udføres service på din maskine.